Amazon.de

Monday, December 3, 2012

En İyi 5 Ücretsiz Veri Kurtarma Programı


En İyi 5 Ücretsiz Veri Kurtarma Programı
Kazayla sizin için önemli olan ve gerekli dosyaları sabit diskinizden silmiş ya da üzerine başka bir veri yazmış olabilirsiniz. Artık bu hiç de dert değil. Ücretsiz veri kurtarma programları ile basit bir şekilde silinen dosyalarınızı geri getirebilirsiniz.
Bu programlar ile sadece sabit diskinizden değil, USB disklerinizden ve taşınabilir medyalardan da (SD Card, Flash Disk, Memory Stick vs.) veri kurtarabilirsiniz.


En İyi 5 Ücretsiz Veri Kurtarma Programı


1.) Recuva
Recuva, kazayla sildiğiniz dosyaları kurtarmanızı sağlayan ücretsiz bir veri kurtarma programıdır. Aynı zamanda çöp kutusundaki resimler ve silinen dosyaların yanı sıra, hafıza kartı ve mp3 player'da ki silinen dosyaları da kurtarmanıza yardımcı olur. Kurtardığınız dosyalarda bulunan hata, çökme ve virüs gibi sorunları da düzeltebiliyor.

Recuva İndir

En İyi 5 Ücretsiz Veri Kurtarma Programı
2.) Power Data Recovery Free Edition

Power Data Recovery Free Edition
, ücretli diğer sürümlerinde olduğu gibi silinmiş dosya kurtarma, bozulmuş disk bölümlerini (partition) kurtarma, silinmiş disk bölümlerini kurtarma ve CD/DVD optik medyalardan veri kurtarma özellikleriyle oldukça başarılı bir program. Görünür olan tek eksiği en fazla 1GB dosya kurtarma limitinin olması.

En İyi 5 Ücretsiz Veri Kurtarma Programı3.) PC Inspector File Recovery

PC Inspector File Recovery, FAT12, FAT16, FAT32, ve NTFS dosya sistemlerini destekleyen ücretsiz bir veri kurtarma programıdır. Hatta artık bir başlığı olmayan dosyaları bile kurtarabilir. Sabit disk bölümlerini otomatik olarak algılayarak silinmiş veya hasar görmüş sistem dosyalarını da bulabilirsiniz.

PC Inspector File Recovery İndir

En İyi 5 Ücretsiz Veri Kurtarma Programı4.) DiskDigger

DiskDigger, bilgisayarınızın okuyabileceği her türlü medyada ki verileri kurtarmanızı sağlar. Kurtarabildiği aygıtlar arasında USB diskler, hafıza kartları (SD,CF vb...) ve tabii ki de sabit diskler bulunuyor. Bu şekilde sildiğiniz fotoğrafları, videoları, müzikleri, dökümanları ve diğer formattaki dosyaları kurtarabilirsiniz. 

DiskDigger İndir

En İyi 5 Ücretsiz Veri Kurtarma Programı5.) EASEUS Deleted File Recovery

EASEUS Deleted File Recovery, tam teşekküllü tasarlanmış ücretsiz bir veri kurtarma programıdır. Sabit disk, disket, akıllı medya gibi bir çok aygıtta yanlışlıkla sildiğiniz verileri kurtarabilirsiniz.

EASEUS Deleted File Recovery indir


http://www.programlar.com/makale/en-iyi-5-ucretsiz-veri-kurtarma-programi/

No comments: